Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Pengenalan

Syarikat Syma Global Enterprise

  • SYIMA GLOBAL ENTERPRISE yang juga dikenali sebagai Syma Beauty telah ditubuhkan pada tahun 2014 oleh En Nik Muhammad Amin dan Pn Siti Nor Hasyimah. Syarikat yang berpangkalan di Kota Bharu ini mempumyai kakitangan seramai 10 orang bumiputera.

 

  • Pada amnya, Syma Global Enterprise terlibat secara langsung sebagai pengeluar rangkaian produk kecantikan Syma Beauty, dan dalam masa yang sama adalah ibu syarikat kepada beberapa anak syarikat produk kecantikan lain di Malaysia.

 

  • Aktiviti perniagaan kami merankumi segala yang berkaitan dengan pengeluaran, R&D, dan pembekalan bahan-bahan kosmetik khususnya skincare dan supplemen yang berkaitan dengan kecantikan dan kesihatn.

Objektif, Misi & Visi

Objektif

Sebagai pengeluar dan jenama kosmetik nombor 1 di Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei. Mengenalpasti dan meningkatkan mutu serta kualiti produk agar sentiasa relevan dan mampu berdaya saing diperingkat antarabangsa.

Misi

Dapat terus berkembang dan menguasai pasaran tempatan dan serantau dengan lebih meluas. Menjadi sebuah syarikat yang versatile dalam dunia kosmetik yang sentiasa mampu bergerak seiring dengan arus perkembangan semasa.

Visi

Menyediakan produk bermutu yang selamat, mampu milik, dan berkesan kepada semua pengguna dan dapat menjadi peneraju dalam penghasilan produk kosmetik yang menepati citarasa pengguna.